Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ .(ANCHOVY FILET IN OVEN)

Κόβουμε τα κεφάλια από το γαύρο, ανοίγουμε το κάθε ψάρι με λεπτό μαχαίρι & αφαιρούμε τη ραχοκοκκαλιά. Πλένουμε καλά τα ψάρια, στρώνουμε τα μισά ανοιχτά σε λαδωμένο ταψί, πασπαλίζουμε με αλάτι & μπαχαρικά της αρεσκείας μας τα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα, προσθέτουμε λάδι & χυμό λεμονιού & προαιρετικά σάλτσα ντομάτας. Ψήνουμε σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο 15 λεπτά & αφού το αφαιρέσουμε άλλα 15 λεπτά. Εύγευστο φαγητό ,κατάλληλο για μικρά παιδιά αφού δεν έχει καθόλου κόκαλα.
Cut heads anchovy, open each fish with a thin knife and remove the backbone. Wash the fish, lay half of the fishes open on a greased baking sheet, sprinkle with salt and spices of your choice cover with the rest, add oil and lemon juice &  voluntary tomato sauce.Bake covered with foil after 15 minutes and remove the other 15 minutes. Delicious food, suitable for small children because it has no bones.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου