Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΛΙΚΕΡ ΝΕΡΑΝΤΖΙ (LIQUEUR SOUR PRANGE)

Βλέποντας τη συνταγή εδώ: http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog-post_19.html έφτιαξα αυτό το πρωτότυπο λικέρ νεράντζι χρησιμοποιώντας το ξύσμα από το γλυκό κουταλιού νεράντζι. Για να του δώσω μια πιο σπιρτάτη πικρούτσικη γεύση αντί νερό στο σιρόπι χρησιμοποίησα χυμό νεραντζιού περασμένο από φίλτρο.
Watching the recipe here: http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog-post_19.html I made this bitter liqueur prototype using the zest of bitter sweet. To give it a more linely bitterish flavor instead of water in the syrup used bitter orange juice from past filter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου