Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΛΜΑΔΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!!!! (STEWED MEATBALLS IN DEVICE ROLLING OF DΟLMA!!)

Αν έχετε μπει στον πειρασμό ν' αγοράσετε τη συσκευή τυλίγματος ντολμάδων (που δεν μπορεί να τυλίξει φύλλα λάχανου , μαρουλιού ή άμπελόφυλλα) προτού την πετάξετε δοκιμάστε να φορμάρετε σουτζουκάκια. Βγαίνουν όλα ομοιόμορφα. Είχα αγοράσει μια παρόμοια συσκευή πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια, Στο μόνο που μπόρεσε να  χρησιμεύσει ήταν να φορμαριστούν σουτζουκάκια.
 Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο είναι το εικονιζόμενο. Επίσης το εικονιζόμενο εργαλείο είναι πολύ χρήσιμο. Φορμάρει κεφτέδες & κεφτεδάκια ( το έχω σε δύο μεγέθη). Το έχω αγοράσει κι αυτό επίσης πριν δεκαπέντε χρόνια & έκτοτε δεν το είδα να πουλιέται πουθενά!
Κι ένα ακόμη τρικ  για τα σουτζουκάκια: κάπου το διάβασα & το εφάρμοσα επιτυχώς. Κάντε όποια συνταγή θέλετε αλλά προσθέστε στη ζύμη ένα φλιτζάνι ρύζι γλασέ βρασμένο. Δίνει συνεκτικότητα & βοηθά να μην σκορπίσουν τα σουτζουκάκια στο


τηγάνισμα, γιατί δεν αλευρώνονται.
If you are tempted to buy the dolmades winding device (that can not be wrapped cabbage leaves, lettuce or vine leaves) before the discard try to format meatballs. They go all evenly. I had bought a similar device before fifteen years, In all that could serve was to be molded meatballs.
A very useful tool is the illustrated. Also in the photo tool is very useful. Formats & meatballs smalls & bigs.  (I have in two sizes). I have purchased and this also fifteen years ago and since then I did not see being sold anywhere!
And one more trick for meatballs: somewhere I read and apply it successfully. Do whatever you want recipe but add to the dough a cup glutinous rice boiled. It gives consistency and helps not to scatter the meatballs frying, because no Dust some flour on.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου