Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ (CITRUS FRUITS MARMALADE)

Μια πολύ γευστική μαρμελάδα με κομματάκια φλούδων  όπως οι γαλλικές μαρμελάδες  οι λεγόμενες confiture. Κόβετε φλούδες από διάφορα εσπεριδοειδή αφού προηγουμένως τα έχετε ξύσει με το τρίφτη σε λεπτές λωρίδες. Πολύ εύκολα
 γίνεται με το ψαλίδι με πολλαπλές λεπίδες που κόβουμε τα μυριστικά. Ζεματίστε τις φλούδες τρία νερά & μετά βράστε μαζί με το εσωτερικό δύο μανταρινιών κλημεντίνες & δύο πορτοκαλιών μέρλιν  (που δεν έχουν κουκούτσια) δίχως ίνες & μεμβράνες & ανάλογη ζάχαρη & ελάχιστο νερό. Δέστε τη μαρμελάδα, γυρίστε τα βάζα ανάποδα & αποθηκεύστε τα βάζα αφού κρυώσουν.

A very tasty marmalade with peel pieces like the French so-called marmalade confiture. Cut peel of various citrus trees after you've scrape with grater into thin strips. Very easily done with the scissors with multiple blades that cut the smell. Blanching the peels three waters and then boil together with the inner two mandarins clementines & two oranges Merlin (not seeds) without fibers & membranes and similar sugar and a little water. Tie jam, turn them upside down and store the jars after jars cool.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου