Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ (FASING BISCUITS UNITED WITH JAM)


Αυτά τα μικρά νηστίσιμα μπισκότα σε σχήμα αστεριών τα έφτιαξα σήμερα για το  "απογευματινό" του ΚΑΠΗ μας.
Για να γίνουν χρειάζεται μια ποσότητα άχνης ζάχαρης, διπλάσια ποσότητα μαργαρίνης, τριπλάσια ποσότητα αλευριού που φουσκώνει μόνο του & κάποια μυρωδιά της αρεσκείας μας βανίλια,  κανέλα ή ξύσμα πορτοκαλιού. Γίνεται μια μαλακή ζύμη που κόβεται με κουπ πάτ & ψήνεται 10-12 λεπτά σε μέτριο φούρνο. ΄Τα ενώνουμε ανά δύο με μαρμελάδα & προαιρετικά τα ραντίζουμε με ανθόνερο & τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
These small Lenten biscuits in the shape of the stars I made today for the festival of our Elderly.
Getting it needs a quantity of powdered sugar, twice as much margarine, three times the amount of flour that inflates itself and smell some of our favorite vanilla, cinnamon or orange zest. It becomes a soft dough that is cut with cuts touch button geor & baked 10-12 minutes in a moderate oven. The join two by two with jam and optionally sprinkle with rosewater and sprinkle with powdered sugar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου