Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΤΕΣ (PIES BY AUBERGINES)

Πρώτη φορά έφτιαξα μελιτζανόπιτα ακολουθώντας την οδηγία για γέμιση εδώ: https://www.sintagespareas.gr/sintages/melitzanopita-tis-blaxas.html μόνο που πρόσθεσα στη γέμιση αρκετή τριμμένη φέτα. Την πίτα την έφτιαξα πρώτα χρησιμοποιώντας τετράγωνα σφολιάτας διπλωμένα στα δύο & με χαρακιές στην επιφάνεια  & μετά με φύλλα που άπλωσα μόνη μου, σαν στριφτές ατομικές πίτες όπως τα κοζανίτικα κιχί. Το γευστικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό & στις δύο περιπτώσεις.
In with First time I made pie by aubergines following for the filling the directive here: https://www.sintagespareas.gr/sintages/melitzanopita-tis-blaxas.html only added to the filling enough feta cheese. The pie the first I made using squares of puff pastry folded in two and a scratch on the surface and then leaves I stretched myself as twisted individual pies like Kozaniti kichi. The tasty result was excellent and on both occasions.



1 σχόλιο: