Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (SOUR CHERRY IN BREADMAKER)

Έφτιαξα βύσσινο γλυκό στο αρτοπαρασκευαστή.

  • Καθάρισα τα κουκούτσια από τα πλυμένα βύσσινα.
  • Τοποθέτησα τα βύσσινα σε ένα σκεύος με την αντίστοιχη ποσότητα ζάχαρη.
  • Μετά από μισή μέρα τα έβαλα στον αρτοπαρασκευαστή & επέλεξα το πρόγραμμα μαρμελάδα.
  • Μετά το τέλος του προγράμματος έρριξα το παρασκεύασμα σε κατσαρόλα. (Τα βύσσινα στον αρτοπαρασκευαστή δεν καταπονούνται αλλά βράζουν σε χαμηλή θερμοκρασία & δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους).
  • Έριξα λίγο χυμό λεμονιού & έβρασα λίγο ξαφρίζοντας & το γλυκό έδεσε

    γρήγορα.
  • Τοποθέτησα ζεστό σε αποστειρωμένα βάζα, τα γύρισα αμέσως ανάποδα για να στεγανοποιηθούν. 
  • Το σιρόπι που περίσσεψε έγινε βυσσινάδα.

I made sweet cherry in the breadmaker.

  • I cleaned the seeds from the washed cherries.
  • I placed the cherries into a pan with the corresponding quantity of sugar.
  • After half a day I put in the bread maker and chose the Jam program.
  • After the cast program preparation in a saucepan. (Sour cherries in breadmaker is not fatigued, but they boil at low temperature and not changing their color).
  • I threw a little lemon juice and boiled a little skimming & sweet tied fast.
  • I placed hot in sterilized jars, shooting immediately upside down to seal.
  • The syrup left over became sour cherry.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου