Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΕΤΖΟΦΑΐ (LIGHT FOOD WITH SAUSAGES & PEPPERS)


Ακολουθώντας τις οδηγίες μου μπορείτε να μαγειρέψετε ένα σπετζοφαΐ δίχως να χάσει τίποτα από τη νοστιμιά του.
  •  Πρώτα καθαρίζετε μακρόστενες πράσινες πιπεριές & τις ψήνετε σε γάστρα . Μόλις τις βγάλετε απ' τη φωτιά.
  •  Τις κλείνετε σε σκεύος να ιδρώσουν & τις ξεφλουδίζετε.
  • Πάλι σε γάστρα τοποθετείτε τα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια & αν μπορείτε αφαιρέστε το περίβλημα. 
  • Ψήνετε μισή ώρα. Τα λουκάνικα αποβάλλουν το λίπος , τα στραγγίζετε & το πετάτε.
  • Πλένετε το σκεύος. 
  • Τοποθετείτε μέσα τα λουκάνικα τις πιπεριές & ντομάτα περασμένη στον τρίφτη. Μην προσθέσετε αλάτι, τα λουκάνικα έχουν αρκετό. 
  • Ψήνετε μέχρι ν' απορροφηθούν τα υγρά.
Following my instructions, you can cook a spetzofai without losing any of its tastiness.
  • First clean long and narrow green peppers and bake in the hull. 
  • Just remove them from the fire close to The pan & the you peel. 
  • Again the hull in place the sausages and cut into pieces if you remove the housing. Bake half an hour. The sausages excrete fat, drain them and toss it.
  • Wash the pan. Place inside the sausage peppers & tomato fitted the grater. 
  • Do not add salt, sausages have enough. 
  • Bake to be absorbed liquids.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου