Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΜΑΚΙΑ (SAUSAGE WITHSHORT NOODLES)

Έχοντας περισσέψει από ένα τραπέζι αρκετά λουκάνικα ψημένα στη σχάρα που δεν φαγώθηκαν σκέφτηκα να τα αξιοποιήσω ως εξής:
Τα έκοψα σε στενές ροδέλες & αφού τσιγάρισα κρεμμύδι & μανιτάρια ψιλοκομμένα προσέθεσα τα κομμένα λουκάνικα,  λίγη σάλτσα ντομάτας & λίγη κέτσαπ & τα έβρασα λίγη ώρα όσο να μαλακώσουν τα λουκάνικα. Αλάτι δεν χρειάζεται, τα λουκάνικα βγάζουν αρκετό. . Τα σερβίρισα πάνω σε βρασμένες  & στραγγισμένες μικρές χυλοπίτες (τουτουμάκια). Το γευστικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.
Having left over from a dining table enough sausages grilled that do not eaten I thought to develop it as follows:
Cut them into narrow rings & after sautéed onions & mushrooms I added finely chopped sausages,  little tomato sauce and a little ketchup & the boiled some time as soft the sausages. Salt is not necessary, the sausages earn enough. . The serving over cooked & drained small noodles (toutoumakia). The tasty result was excellent.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου