Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ & ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ (PORK WITH POTATOES & YAMS)

Ένα εξαιρετικό φαγητό γίνεται με χοιρινές μπριζόλες λαιμού. Έκοψα χοιρινές μπριζόλες λαιμού σε μικρά κομμάτια (έχουν ελάχιστο κόκκαλο) & το τσιγάρισα με ένα τριμμένο κρεμμύδι λίγο λάδι. Προσέθεσα ζεστό νερό αλάτι πιπέρι & μπαχάρι τριμμένο. Μετά έβαλα το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε γάστρα (ταψί σκεπασμένο με καπάκι) αφού πρόσθεσα δυο κουταλιές μουστάρδα, πατάτε & γλυκοπατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια καθώς & δύο ξινόμηλα σε φέτες. Ψήσιμο μισής ώρας σε μέτριο φούρνο & το αποτέλεσμα ένα πολύ γευστικό φαγητό.
A excellent food made with pork neck steaks. I cut pork neck steaks into small pieces (have minimal bone) & frying grated onion with a little oil. I added hot water salt & pepper spice grated. After I put the contents of the pot to pot (pan covered with a lid) after I added two tablespoons mustard, potatoes and yams  into small pieces as well and two green apples into slices. Baking half hour in moderate oven and the result a very tasty food.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου