Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ (LIQUEUR OF PRICKLY PEAR)


Πριν ένα μήνα μου έφεραν μερικά φραγκόσυκα, ένα φρούτο παντελώς άγνωστο στην κεντρική & βόρεια Ελλάδα. Η γεύση τους δεν μου άρεσε ιδιαίτερα & βλέποντας αυτή την συνταγή εδώ: http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω φτιάχνοντας λικέρ. Σήμερα φιλτράρισα το λικέρ με εξαιρετικά γευστικά αποτελέσματα. Θαυμάστε χρώμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A month ago I brought some prickly pears, a fruit totally unknown in central and northern Greece. The flavor I do not especially liked & watching this recipe here: http://cretangastronomy.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html I decided to use making liqueurs. Today filtering liqueur with very tasty results. Admire color !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσέξτε το λικέρ στην αρχή & στο τέλος της κατεργασίας!
Watch the liquor at the beginning and at the end of processing!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου