Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ (PIE OF WITH PASTRY)


Για να φτιάξω αυτήν την πίτα πρώτα τσιγάρισα σε λίγο λάδι περίπου 300 γραμ. κιμά με ένα κρεμμυδάκι τριμμένο & μια - δυο σκελίδες σκόρδο, αλάτι & πιπέρι. Προσθέτουμε λίγη σάλτσα ντομάτας & βράζουμε περίπου 15 λεπτά. Στραγγίζουμε Το ζουμί & το κρατάμε. Στον κιμά  προσθέτουμε τριμμένο τυρί. Ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη ένα φύλλο σφολιάτας & τοποθετούμε το μείγμα του κιμά όπως περιγράφεται  εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=21IYvz0Xzv0&index=51&list=UUGMU-LlwgNdcQD3R9sxi6og στο video του blog της Όλγας Σμίρνοβα. (Υπάρχουν σ' αυτό εξαιρετικά video για φαγητά & γλυκά με ζύμες). Ρίχνουμε το ζουμί που στραγγίσαμε απ΄' το βράσιμο &ψήνουμε μισή ώρα. 
To fix this pie first sautéed in a little oil about 300 g. minced meat with a grated onion & a - two cloves of garlic, salt & pepper. Add a little tomato sauce and simmer about 15 minutes. Strain the juice and keep it. The minced meat add grated cheese. Roll out a little with a rolling pin and a pastry, Place the meat mixture as described here: https://www.youtube.com/watch?v=21IYvz0Xzv0&index=51&list=UUGMU-LlwgNdcQD3R9sxi6og the video blog of  Смирнова Ольга. (There  is here excellent  video for food & sweets with yeast). Pour broth straining from cooking and bake 30 minutes. 

2 σχόλια:

  1. Για....γιάμ....φαίνεται πεντανόστιμη και είναι μάλλον εύκολη στην κατασκευή . Τρέχω να αγοράσω σφολιάτα.....ο κιμάς έχει ετοιμαστεί ήδη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή