Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ (GREEN TOMATO JAM IN BREADMAKER)

Έχοντας πολλές αγίνωτες ντομάτες σκέφτηκα να τις αξιοποιήσω.
Έφτιαξα μαρμελάδα από πράσινες ντομάτες με τις αναλογίες που περιγράφονται εδώ: http://tantekiki.blogspot.gr/2011/09/blog-post_09.html
Παρέλειψα το νερό & αντί να τη βράσω έβαλα τα υλικά στον αρτοπαρασκευαστή, επέλεξα το πρόγραμμα μαρμελάδα & μετά το ψήσιμο έριξα τη μαρμελάδα σε μια σουπιέρα, όπου χρησιμοποιώντας το ραβδομπλέντερ έκοψα τις ντομάτες σε πολύ μικρά κομματάκια, την έψησα δεύτερη φορά & την τοποθέτησα ζεστή σε αποστειρωμένα βάζα.
Having many unripe tomatoes thought to use them.
I made jam from green tomatoes to the ratios as described here: http://tantekiki.blogspot.gr/2011/09/blog-post_09.html
Left out the water and instead of the boil I put the ingredients in the bread maker, I chose the program jam & after firing threw the jam in a soup bowl, where using Blenders cut the tomatoes into small pieces, I baked the second time and placing in warm sterilized jars.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου